På webshoppen kan du finde et stort udvalg af trailer, trailer udstyr, reservedele og så et stort udvalg af entreprenør og murer udstyr og værktøj.

 

Vi har et tæt samarbejde med Brenderup og Variant dette skal sikre dig Danmarks billigste priser på trailere og udstyr til trailere.

Vi er også forhandlere af Staring produkter. Så står du og mangler en pumpe, tvangsblander, affugter, fliseskære, skæreskiver eller reservedele til din vådskærer så kan du finde dem her til billige priser.

På VMUSHOP.DK finder du et bredt udvalg af reservedele til både Brenderup trailere og Variant trailere ud over Brenderup og Variant har vi også Reservedele og udstyr til alle andre slags mærker. Har vi det ikke på webshoppen så kontakt os, så skaffer vi det hurtigt hjem og sender det direkte til din adresse. 

Vi har Staring produkter, som er alt slags udstyr og tilbehør til murer og entreprenør branchen, men vi sælger både til privat og erhverv. Så Mangler du noget værktøj eller maskiner til at bygge dit hus om eller pumpe noget vand væk fra din have eller kloak, så kan vi også hjælpe med, at levere direkte til din adresse.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf: 30 13 34 74 eller 51 14 52 14.
Du kan også skrive en mail, så svarer vi tilbage hurtigst muligt: info@vmushop.dk