Udlejning af trailere

Se hvad vi kan tilbyde dig

Stort udvalg af trailere til alle formål

Vraamaskinudlejning – en del af TrailerNord – har et stort udvalg af trailere, som udlejes, til både private og erhvervskunder. Vi har trailere placeret i det meste af Nordjylland, hvor der er mulighed for lokal afhentning og betaling. Kontakt os for længerevarende leje​. Alle trailere skal hentes og afleveres på pågældende adresse, hvor traileren er afhentet, til aftalt tid. Kunden har ansvaret for at sørge for at man er godkendt til at køre med den valgte trailer ift. kørekort og totalvægt. 

For at reservere en trailer, når du har behov for den, så ring til os på telefon 51 14 52 14. Du kan også skrive til vores mail info@trailernord.dk.

Opmærksom ved leje af trailer

 Traileren skal tilbageleveres til udlejerens placering, til den fastsatte tid og i samme stand, som ved modtagelsen. Lejemålet kan kun forlænges ved ny aftale. Overskridelse af den aftalte tidsfrist betales 100 kr. pr. time.

 Hvis lejer har beskadiget materiellet, er der en selvrisiko kr. 6250 ,- inkl. moms ved leje af hestetrailer, boogietrailer, flyttetrailer, og auto/maskintrailer. Ved leje af net og lille ladtrailer er der en selvrisiko på kr. 1875 ,- inkl. moms. En evt. reparation vil blive gjort på autoriseret trailerværksted og lejer vil blive opkrævet ud fra regning herfra.

 Vælges der forsikring ved udfyldelse af lejekontrakt (kr. 40 ,- pr. leje) vil selvrisikoen være kr. 500 ,- inkl. moms. Uanset skadens størrelse. Ved brand eller bortkomst af trailer vil det stadig være lejer, der står til ansvar for det fulde beløb. OBS! Ved længerevarende leje kan forsikringsprisen være højere. 

Læs alle vores lejebetingelser HER

Her finder du os

Du er velkommen til at besøge os på Farøvej 58 - Vi står klar med en hjælpende hånd. Du kan også kontakte os på tlf. 51 14 52 14

Dennis Pedersen: 51 14 52 14

Farøvej 58
9800 Hjørring

Besøg  TrailerNord
her på Facebook